AKTUEL UDSTILLING

Keramik og Maleri, Rikard Palmquist og Barbara Sørnsen

Bornholms Kunstforening og Svanekegårdens Kunst- og Kulturforening præsenterer malerier og keramik i Svanekegården.
Keramikken, der vises, er af den svenske keramiker Rikard Palmquist.
Rikard er født i 1970 og er uddannet fra Glas- og Keramikskolen i Nexø, og har desuden i sommer været på et ophold hos Hjorth i Rønne.

Rikards keramik er til daglig udstillet hos Hjorth, men ellers er det hans første “rigtige” udstilling herovre.

Malerierne på udstillingen leveres af Barbara Sørensen, som af mange kendes for sine stemningsfulde malerier og akvareller, som hver sommer bl.a. udstilles i Galleri Huz 16 i Sandvig.

Barbara er født i 1944 og opvokset i England, men har siden 1996 været bosat på Bornholm. Der har på det seneste været rift om Barbaras malerier fra de bornholmske gallerier, og Bornholms Kunstforening og Svanekegården er selvfølgelig stolte af og spændte på at vise hendes seneste arbejder.

Der er fernisering på udstillingen på .

Fernisering:
Søndag den 28. marts kl. 15-17.

Sted:
Svanakegaarden,
Skippergade 6
3740 Svaneke

Periode/ åbningstider:
Udstillingen vises fra den 29. marts til den 11. april - samt i weekenden den 16. og 18. april. Alle dage med åbent kl. 14-17.

Skål, Rikard Palmquist.
Maleri, Barbara Sørensen.